Mededelingen ouderavonden jeugdteams

Coordinator JO9/10/11: Marco Pronk

Beste ouders,

Ik zal mij kort even voorstellen voor de mensen die mij niet kennen. Ik ben Marco Pronk 49 jaar oud en wordt dit seizoen de coördinator Onder 11/10/9 voor het seizoen  2017/2018. Ik loop vanaf mijn negende jaar al rond bij Stormvogels. Heb inmiddels het een en ander binnen de club gedaan dus ik vind mijn weg wel in het reilen en zeilen binnen de vereniging. Als er vragen zijn schroom niet om ze aan mij te vragen, ik zal daar altijd voor open staan.

Ik wil bij deze melden dat er maandag 19-06-2017 een ouderavond is gepland om 19.00 uur in de kantine van Stormvogels. Daar wordt het een en ander uitgelegd over het nieuwe seizoen. Ik hoop dat iedereen in de gelegenheid is om te komen. We gaan er een mooi seizoen van maken!

Met vriendelijke groet, Marco  Pronk 

Coördinator JO13: Sylvia Steltenpohl

Beste Ouders,

Ik hoop dat iedereen in de gelegenheid is te komen op de ouderavond JO13 die zal plaatsvinden op 20-06-2017 om 19.30 uur.

Met vriendelijke groet, Sylvia Steltenpohl

Coördinator JO15: Henk vd Berg

Beste Ouders,

Ik hoop dat iedereen in de gelegenheid is te komen op de ouderavond JO15 die zal plaatsvinden op 19-06-2017 om 20.00 uur.

Met vriendelijke groet, Henk vd Berg